Godnatt!

Hej!

Jahaja, snart är min dag slutad dårå. Ska alldeles straxt gå och lägga mig.
Ska bara se till Piff lite grann, så han har vatten och mat, så vi båda kan sova gott ;)
Aaja, var en snabb dag iallafall, fast den var längre?  ;)

Men men, ska gå till sängen nu, är väldigt trött.

"Ny" dator

HEJ HEJ!

Jaaa, äntligen en lite snabbare data, vi har fått en dator (beganad) men vad gör det. Den båda funkar och är snabbare (y) :b så aa.

Idag har jag bara vart hemma. Jag sov ut, för vi var ju uppe ganska länge förra natten! När jag vaknade drog jag tillbaka klockan en timma, så då var klockan bara tjugo i elva :) Jag har städat och suttit vid datorn. Mer har det väl inte blivit av.


Här kommer en liten höstbild ;)


Tjingeling, vi hörs!

Hej, hej, hej!

Hejsan!

Hmm...  Ja, nu var det ju vääääääldans länge sedan jag skrev på den här bloggen. Men som sagt så har jag en blogg på devote, och det är den jag bloggat på, kolla här. Jag har bara haft den hära bloggen som en mer "test grej" ;)  Fast Nu har jag bestämt mig för att börja blogga här istället! :D<3

Och nu är det även HÖSTLOV!! Äntligen! ;D så nu idag efter skolan har jag varit med Jossan, Emelie och Ida hemma hos Jossan ;p Vi har ätit tacos, mmh gott, och gillat läget assså ;) Sen nu på kvällen har vi gjort oss lite fina *host* (rock/punk?)

  ♥ ♥


Men ja, kommer inte på någe att säga som har med det här att göra. Så jag säger väl, Vi ses och ha det riktigt bra!♥  Och hoppas ni får ett bra lov! ;) <3